Nyheter

 • Tok sin 14. pallplass på rad

  14.04.24: Møller Bil Motorsport slo to av Hyundais tre fabrikksteam, og kjørte inn til en knallsterk andreplass i helgens NLS-løp. Det er teamets 14. pallplass på rad i den krevende racing-serien, der ni av plasseringene har vært øverst på podiet. – Det må være en slags rekord, og det er utrolig imponerende hva dette teamet leverer, sier teamsjef Espen Wiik.

 • - En spesiell stemning rundt helgens løp

  11.04.24: Møller Bil Motorsport startet sesongen best mulig med seier forrige helg. Første anledning til å fortsette seiersrekken er allerede til helgen, og ambisjonene er klare: - Vi skal bygge videre på momentet og de gode opplevelsene vi har startet sesongen med, sier teamsjef Espen Wiik.

 • Seier i årets første løp

  08.04.2024: Møller Bil Motorsport gjorde rent bord i sesongens første løp, og innkasserte dermed også sin 6. seier på rad på verdens heftigste racerbane foran 50 spesielt inviterte gjester. – Dette står det så stor respekt av, og jeg tar av meg hatten for det teamet presterer, sier teamsjef Espen Wiik.

 • Skal levere motorsport- opplevelser i ypperste klasse

  04.04.24: Til helgen kjøres langdistansemesterskapet Nürburgring Langstrecken Serie (NLS) i gang, og på startstreken står naturligvis Møller Bil Motorsport, som i fjor vant alle løp og seieren sammenlagt i sin klasse. – Dette har vi gledet oss til gjennom hele vinteren – det er ikke et sikrere tegn på vår enn sesongstart på «The Green Hell», sier sjåfør Håkon Schjærin.

 • - Et viktig tiltak for å vise at vi setter pris på våre medarbeidere

  16.02.24: Til tross for mer krevende økonomiske tider, gyver Møller Bil Motorsport løs på en ny sesong på verdens tøffeste racerbane. – Vi gleder oss til å skape fantastiske opplevelser sammen, sier teamsjef Espen E. Wiik.

 • 5 strake og sammenlagtseier for Møller Bil Motorsport

  10.10.2023: 4 førere, 20 gjestemekanikere og 200 gjester har fått oppleve til sammen over 120 runder på verdens råeste racingbane. Sesongen ble kronet med seier nummer 5 og sammenlagtseier i TCR-klassen denne helgen. - En helt eventyrlig sesong, sier teamsjef Espen E. Wiik.

 • - Skal skape gode opplevelser

  04.10.23: Møller Bil Motorsport skal avrunde 2023-sesongen i årets siste løp i NLS-mesterskapet kommende helg. – Nå skal vi reise til verdens råeste racerbane, kose oss, og forhåpentligvis fighte om de gjeveste resultatene også i årets siste løp, sier teamsjef Espen E. Wiik.

 • Rekord i antall seiere for Møller Bil Motorsport

  25.09.23: Møller Bil Motorsport har vunnet samtlige fire løp de har stilt til start i denne sesongen. Det er ny rekord for det helnorske teamet, og 40 gjester fikk delta på milepælen. - Jeg er svært imponert over innsatsen teamet legger ned, sier teamsjef Espen E. Wiik.

 • Rekord for fall?

  19.09.23: Møller Bil Motorsport står foran sin fjerde av årets fem løpshelger, og har nå to matchballer for å sette ny rekord i antall seire på én sesong. – Vi har satt oss selv i en svært god posisjon. Samtidig skal vi være ydmyke – og nå gleder vi oss til å reise til «The Green Hell» og gjøre vårt beste, sier teamsjef Espen E. Wiik.

 • Ekte hattrick for Møller Bil Motorsport

  10.07.23: Denne helgen tok Møller Bil Motorsport sin tredje strake seier for sesongen, og dermed tangerte teamet rekorden fra 2018. – Fantastisk innsats, fantastisk vær og en fantastisk opplevelse både på og utenfor banen, oppsummerer teamsjef Espen E. Wiik.

 • Jakter tangering av rekord fra 2018

  06.07.23: Møller Bil Motorsport har vunnet begge løpene de har deltatt i denne sesongen. Nå jakter teamet tangering av rekordåret 2018, hvor de vant tre løp. Første sjanse kommer allerede til helgen.

 • Seier for Møller Bil Motorsport

  19.06.23: Møller Bil Motorsport innkasserte lørdag årets andre seier av to mulige på Nürburgring. – Teamet har virkelig levert varene denne sesongen, sier teamsjef Espen E. Wiik.

 • Møller Bil Motorsport: - Skal prege løpet

  14.06.23: Etter at teamet vant første runden de deltok i denne sesongen, er målet å gjenskape de gode prestasjonene da det er klart for årets andre løpshelg for Møller Bil Motorsport: - Det er en fantastisk opplevelse å kjøre «på ringen», og sammen med rammen som skapes både på og utenfor banen er dette noe jeg gjerne kunne gjort hver eneste helg, sier Håkon Schjærin.

 • Seier i årets første løp: - Drømmestart

  16.04.23: Møller Bil Motorsport gikk seirende ut av sin klasse under årets første løpshelg: - Dette ble en fantastisk opplevelse både på og utenfor banen, sier teamsjef Espen Wiik.

 • Klar for sesongens første løp: - Gleder oss

  13.04.22: Møller Bil Motorsport har med seg 40 gjester til årets aller første løpshelg. – Skal levere gode opplevelser både på og utenfor banen, sier teamsjef Espen Wiik.

 • Ny struktur og videre satsing for Møller Bil Motorsport

  01.03.23: To førsteplasser og tre andreplasser sikret Møller Bil Motorsport sammenlagtseier i 2022, og nesten 200 gjester og 20 gjestemekanikere fikk en opplevelse for livet. Nå er planen lagt for 2023.

 • Sammenlagtseier til Møller Bil Motorsport

  07.11.2022: Møller Bil Motorsport fightet om seieren i årets siste løp, og krysset til slutt mållinjen som nummer to i TCR-klassen. Dermed er fasiten tre andreplasser og to seire i årets sesong, og det holdt til sammenlagtseier i "Nimex Team Trophy" i TCR-klassen i årets langdistansemesterskap på Nürburgring.

 • Jakter tangering av rekordåret 2018

  01.11.2022: I 2018 vant Møller Bil Motorsport tre løp i TCR-klassen. Så langt i år har teamet vunnet to løp, og til helgen venter årets siste løpshelg: - Vi gleder oss til sesongavslutningen. Teamet har gjort en fantastisk innsats i de siste løpene, og målet er å avslutte sesongen med stil, sier fører Atle Gulbrandsen.

 • Ny seier for Møller Bil Motorsport

  24.10.22: Møller Bil Motorsport var raskest av samtlige TCR-biler og vant sin klasse under helgens NLS-runde. - Det er gøy å være raskest av samtlige TCR-biler, og teamet har lagt ned en svært solid innsats denne helgen, sier teamsjef Marius Misfjord.

 • - Skal fokusere på de gode prestasjonene

  18.10.22: Møller Bil Motorsport har så langt levert svært gode resultater i årets sesong. Ambisjonen er å fortsette med det kommende løpshelg: - Vi har funnet godfølelsen, og det passer derfor godt med to løp på to uker, sier teamsjef Marius Misfjord.

 • Seier for Møller Bil Motorsport

  10.10.22: Etter to andreplasser i årets to første løp tok Møller Bil Motorsport steget opp til øverste trinn på seierspallen i helgens NLS-runde: - Dette føles naturligvis veldig deilig, og er vel fortjent. Vi har kjørt fort alle gangene vi har vært her i år, og denne helgen klaffet alt, sier teamsjef Marius Misfjord.

 • Sikter mot pallen i årets tredje løp

  03.10.22: Høstens første løp står for døren for Møller Bil Motorsport kommende helg. Møller Bil-sjef Sverre Helno var med som gjest til sist løp, og hans tilbakemelding til de over 40 gjestene som skal være med denne gangen er soleklar: - Det er bare å glede seg.

 • Andreplass i andre løp på rad

  26.06.22: Møller Bil Motorsport kjørte inn til årets andre pallplassering av to mulige i sin klasse på Nürburgring denne helgen med over 40 spesielt inviterte gjester på tribunene – til tross for flere tekniske problemer. - Dette viser hva teamet er laget av, og vi er veldig fornøyde med resultatet, sier teamsjef Marius Misfjord.

 • Klart for årets andre løpshelg: - Skal prege løpet

  24.06.22: Denne helgen skal Møller Bil Motorsport igjen fighte om de gjeveste pallplassene i TCR-klassen på Nürburgring med blant annet Formel 1-ekspert Atle Gulbrandsen bak rattet. Over 40 gjester er med på løpet - de fleste av disse er tidligere lærlinger som har fått fast jobb i Møller Bil.

 • Andreplass i første løp på over 2 år

  25.04.22: Møller Bil Motorsport gjennomførte et solid løp på Nürburgring, og tok andreplassen i sin klasse denne helgen, noe som virkelig falt i smak blant de 50 gjestene som var med på løpet. - Det er veldig godt å være i gang igjen, sier teamsjef Marius Misfjord.
   

 • Møller Bil Motorsport er tilbake

  23.12.21: Etter to år på sidelinjen grunnet koronapandemien, planlegger Møller Bil Motorsport å kjøre i det tyske langdistansemesterskapet på Nürburgring igjen kommende sesong.

 • Ingen kjøring for Møller Bil Motorsport i år

  27.08.20: Møller Bil Motorsport har besluttet at de ikke kommer til å kjøre noen av årets planlagte løp på Nürburgring på grunn av den uforutsette situasjonen rundt Covid-19.

 • Virtuelt 24-timersløp

  24.04.20: Sesongstarten til Møller Bil Motorsport i Tyskland er utsatt, men denne helgen deltar teamet i det virtuelle 24-timersløpet på Nürburgring, som blir arrangert av iRacing.

 • Klare for 2020

  17.12.19: Møller Bil Motorsport er klare for nok en sesong i det populære langdistansemesterskapet på tyske Nürburgring, som neste år bytter navn fra VLN til NLS.

 • Avsluttet sesongen med seier

  29.10.19: Møller Bil Motorsport avsluttet årets VLN-sesong med en høydramatisk seier på Nürburgring Nordschleife. Etter fire timers kjøring skilte det kun 0,9 sekunder mellom første- og andreplassen.

 • Punktering hindret seier

  14.10.19: Møller Bil Motorsport kjempet om seieren i TCR-klassen i lørdagens VLN-løp på Nürburgring, men en punktering forhindret seier denne gangen.

 • Brutt løp

  03.10.19: Møller Bil Motorsport lå i ledelse under lørdagens VLN-løp på Nürburgring, men måtte dessverre bryte etter en uheldig avkjøring.

 • Ny andreplass

  09.09.19: Audi-førerne Håkon Schjærin, Kenneth Østvold og Atle Gulbrandsen kjørte inn til andreplass i TCR-klassen i lørdagens VLN-løp på Nürburgring bak Benjamin Leuchter og Andreas Gülden i VW Golf.

 • Møller Bil Motorsport nummer to

  05.018.19: Møller Bil Motorsport kjørte inn til en andreplass i TCR-klassen under lørdagens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife i Tyskland. Teamet tapte tid på en punktering, men da også flere av konkurrentene opplevde tekniske problemer ble det likevel en god plassering.

 • Andreplass

  29.04.19: Møller Bil Motorsport, med sjåførene Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold, kjørte inn til andreplass i TCR-klassen i lørdagens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife i Tyskland.

 • God test

  20.03.19: Møller Bil Motorsport gjennomførte en god test på Nürburgring fredag og lørdag.

 • Klare for 2019

  01.02.19: Møller Bil Motorsport er klare for sin 12. sesong i det tyske langdistansemesterskapet VLN. Teamet fortsetter med sin Audi RS3 LMS for TCR-klassen og sjåførene Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen, Kenneth Østvold og Anders Lindstad.

 • Avsluttet med andreplass

  20.10.18: Møller Bil Motorsport kjørte inn til en andreplass i lørdagens VLN-finale på Nürburgring. På seks løp har det norske racingteamet kjørt inn til tre førsteplasser, to andreplasser og en tredjeplass.

 • Hat-trick

  24.09.18: Møller Bil Motorsport vant sitt tredje løp på rad i TCR-klassen under lørdagens sjuende runde i det tyske langdistansemesterskapet VLN på Nürburgring.

 • Ny seier

  01.09.18: Møller Bil Motorsport kjørte inn til sin andre strake seier i TCR-klassen under lørdagens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife.

 • Seier

  20.08.18: Møller Bil Motorsport vant TCR-klassen i lørdagens 6-timersløp i det tyske langdistansemesterskapet VLN på Nürburgring lørdag.

 • Andreplass

  25.06.18: Møller Bil Motorsport kjørte inn til en andreplass i TCR-klassen i lørdagens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife. Det norske teamet med førerne Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold gjennomførte et nærmest perfekt løp, og var til slutt kun 41 sekunder bak vinnerbilen etter fire timers kjøring.

 • Tredjeplass i sesongåpningen

  07.04.18: Møller Bil Motorsport kjørte inn til en tredjeplass i TCR-klassen under lørdagens VLN-løp på Nürburgring. Etter en fantastisk kvalifisering ble det en neglebitende avslutning, og det norske Audi-teamet var kun 0,3 sekunder foran fjerdeplassen.

 • Vellykket test

  17.03.18: Møller Bil Motorsport gjennomførte en vellykket test på Nürburgring fredag.

 • Inspirert av Pikes Peak

  01.02.18: Møller Bil har byttet logo, og dermed har også Møller Bil Motorsports Audi RS 3 LMS fått nytt design. Designet er inspirert av den legendariske Audi Sport Quattro som Walter Röhrl kjørte i Pikes Peak i 1987.

 • Klare for 2018

  08.12.17: Det norske Audi-teamet fortsetter i TCR-klassen i det tyske VLN-mesterskapet, og med de samme sjåførene som tidligere.

 • Brutt løp

  21.10.2017: Det ble brutt løp i VLN-avslutningen for Møller Bil Motorsport. Likevel er det norske racingteamet storfornøyd med sesongen.

 • Tredjeplass

  25.09.2017: Møller Bil Motorsport kjørte inn til en tredjeplass i lørdagens runde av det tyske langdistansemesterskapet VLN på Nürburgring Nordschleife. Dette var den fjerde pallplassen på like mange løp siden teamet fikk sin nye Audi RS 3 LMS.

 • 7,5 sekunder fra seier

  02.09.2017: Etter fire timers kjøring var Møller Bil Motorsport kun 7,5 sekunder fra seieren i TCR-klassen under lørdagens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife i Tyskland.

 • Drømmeseier

  21.08.2017: Møller Bil Motorsport tok sin første seier i TCR-klassen da de vant lørdagens 6-timersløp i VLN-mesterskapet på Nürburgring Nordschleife.

 • Klare for høsten

  14.08.2017: Møller Bil Motorsport går en travel tid i møte, og skal kjøre fire løp i det tyske VLN-mesterskapet på Nürburgring de neste to månedene.

 • Nytt fra sommerpausen

  21.06.2017: Møller Bil Motorsport har i år en lang pause mellom sitt første og andre løp, men det betyr ikke at teamet ligger på latsiden av den grunn.

 • Debuterte med tredjeplass

  27.03.2017: Møller Bil Motorsport kjørte inn til en tredjeplass i lørdagens VLN-løp på Nürburgring i debuten med deres helt nye Audi RS 3 LMS.

 • Klare til sesongstart

  22.03.2017: Lørdag starter Møller Bil Motorsport årets sesong i det tyske VLN-mesterskapet på Nürburgring med en Audi RS 3 LMS i den nye TCR-klassen.

 • Her er den nye bilen

  23.02.2017: Møller Bil Motorsport har mottatt sin nye Audi RS 3 LMS, og er klare for sesongstart i det tyske VLN-mesterskapet om få uker.

 • Designet er klart

  06.02.2017: Designet på Møller Bil Motorsports Audi RS 3 LMS er klart, men det vil komme på noen flere sponsormerker til sesongstarten.

 • Møller Bil Motorsport med ny bil

  04.01.2017: Møller Bil Motorsport fortsetter i det tyske langdistansemesterskapet VLN også i 2017, og er dermed klare for sin tiende sesong i mesterskapet som avholder alle sine løp på Nürburgring Nordschleife. I 2017-sesongen skal det norske racingteamet kjøre i den nye TCR-klassen med en helt ny fabrikkbygget Audi RS 3 LMS.