Om oss

Møller Bil Motorsport er et norsk racingteam som kjører det tyske langdistansemesterskapet NLS på Nürburgring Nordschleife.

Helnorsk team

Nürburgring er verdens lengste racerbilbane med sine ca 25 kilometer, og er vertskap for alle løpene i NLS-mesterskapet. Møller Bil Motorsport har deltatt i dette mesterskapet siden 2008, men teamet har røtter helt tilbake til 90-tallet.

Møller Bil Motorsport deltar på utvalgte løp i det tyske langdistansemesterskapet NLS (Nürburgring Langstrecken Serie, tidligere kalt VLN) med en Audi RS 3 LMS. Med oss har vi noen av Norges beste sjåfører, Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen, Kenneth Østvold og Anders Lindstad. Teamet er helnorsk, både sjåfører, mekanikere og støtteapparat er fra Norge, og det er vi stolte av! Vi har vunnet mange løp de siste årene, og kjemper vanligvis helt i toppen.

Bruker egne Møller Bil-mekanikere

På hvert løp tar vi med oss fire nye gjestemekanikere fra Møller Bil-forhandlere over hele landet som sammen med fire av teamets faste mekanikere tar hånd om bilen under løpshelgen. Flere av de store helprofesjonelle teamene er forundret over at vi tør å bruke mekanikere som aldri har satt sine ben i en pitboks tidligere, men vi har gode erfaringer med dette. Alle mekanikerne får utdelt sitt ansvarsområde som de har full fokus på, og ved hjelp av teaminnsats fungerer det veldig bra.

Motivasjon og teambuilding

Vi har også med oss ca. 30 gjester hver gang vi reiser. Gjestene er hovedsaklig mekanikere etter fullført læretid som har fått fagbrev og fast ansettelse i Møller Bil, men også andre grupper som har utmerket seg på forskjellig vis kan bli premiert med en tur. På spørsmål om hvordan de synes det er å få være med på dette, forteller de med lysende øyne om at det er "utrolig kult", og at de er stolte over å jobbe i en bedrift som lar dem få denne muligheten.

- Veldig bra arrangement, forteller Helge Haaland Hjelmtveit fra Stavanger. - Det er ingen som ikke har det kjekt på en sånn tur, sier han og beskriver opplevelsen som "fantastisk"!

Det er ingen tvil om at det gjør noe med folk å komme så tett innpå både sjåfører og bane. Selv de som ikke interesserer seg for racing i utgangspunktet, reiser herfra med stjerner i øynene og et nytt syn på hva racing er – og stolthet over å få være en del av det.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på Facebook eller på e-post.

Teamet:

Anders Gram Lindstad

Sjåfør og dekkansvarlig

Atle Gulbrandsen

Sjåfør

Baard Christiansen

Guide

Bjørn Thomas Hultberg

Guide

Hans Petter Martinsen

Guideansvarlig

Harald Torjussen

Guide

Håkon Schjærin

Sjåfør og racingsjef

John Skjalg Lund

Pitcrew

Kenneth Østvold

Sjåfør

Marius Misfjord

Teamsjef

Olav Rygge

Guide

Pål Henning Berg

Guide og teamfotograf

Stein Ivar Myrvold

Guide

Stian Skårsmoen

Mekaniker

Ted Trønnes

Mekaniker

Tore Wang

Catering- og hospitalityansvarlig

Leif Erik Vik

Teknisk sjef

Jørn Kristian Narvestad

Guide

Øyvind Caspersen

Guide