Nytt fra sommerpausen

21.06.2017: Møller Bil Motorsport har i år en lang pause mellom sitt første og andre løp, men det betyr ikke at teamet ligger på latsiden av den grunn.

Møller Bil Motorsport kjørte sitt første løp i slutten av mars, og skal kjøre sitt neste i slutten av august. Fra august av blir det imidlertid mer hyppig kjøring med fire løp i løpet av noen få uker.

Årets sesong er derfor nærmest som et "læreår" igjen, selv om det er den tiende sesongen til Møller Bil Motorsport i VLN. Men det er det første året med teamets helt nye Audi RS 3 LMS i TCR-klassen, og det betyr en del større investeringer for teamet, og også mye nytt som man må lære seg. Snart kommer det også noen nyheter angående samarbeidspartnere, og hele teamet ser veldig frem til høstsesongen med flere løp på kalenderen.

Helt stille har det imidlertid ikke vært, selv om det ikke har blitt kjørt løp på noen måneder. Både på sosiale medier og i tradisjonelle medier har Møller Bil Motorsport fått publisitet med videomateriell og skrevne artikler.

For noen uker siden kom også Møller Bil Motorsports gamle Audi TT til landet, og den blir kjørt av Olav Rygge i GT3-klassen i norsk racing. Olav er også en av guidene til Møller Bil Motorsport, og han eier også teamets forrige Audi TT, som nå er til salgs.

Olav stilte også sporty opp og stilte ut bilen sammen med Atle Gulbrandsen på det lokale olabilløpet Nordberg Grand Prix i mai. TT'en har også stått til utstilling hos Møller Bil Follo, og kommer sikkert til å dukke opp flere steder for utstilling senere. Olav har også deltatt i sine første løp med bilen, og det ble pallplassering på Rudskogen.

Møller Bil Motorsport var også representert med Atle Gulbrandsen på Audi Club Norway sin trackday på Rudskogen i mai. På plass var også Møller Bil Oslo Vest med en rekke Audi Sport-modeller, og Atle kjørte passasjerer med en Audi R8.

Hjemme på Flisa har Håkon Schjærin vært travelt opptatt med å forberede høstsesongen best mulig, mens Kenneth Østvold ligger i hardtrening hjemme på Hamar og må nå utvilsomt være Norges best trente bilsportsutøver.

Det neste løpet går den 19. august, og er over seks timer. Da skal også Anders Lindstad kjøre, slik at fire førere deler på kjøringen.