Ny andreplass

09.09.19: Audi-førerne Håkon Schjærin, Kenneth Østvold og Atle Gulbrandsen kjørte inn til andreplass i TCR-klassen i lørdagens VLN-løp på Nürburgring bak Benjamin Leuchter og Andreas Gülden i VW Golf.

Dette var teamets tredje andreplass på tre forsøk i år, eller den fjerde andreplassen på rad om man tar med det siste løpet i fjor. Møller Bil Motorsport startet imidlertid først etter en god runde på kvalifiseringen av Kenneth Østvold.

Østvold startet også løpet, men kom ut på andreplass bak fabrikkfører for Volkswagen i WTCR, Benjamin Leuchter. Østvold holdt godt følge med Leuchter på den regnvåte banen, men etter hvert tørket det opp og Østvold kjørte inn i depotet.

Der ble det satt på mønsterløse slicksdekk og Håkon Schjærin tok over. Fortsatt lå Møller Bil Motorsport på en andreplass bak Golfen som eies av fotballspilleren Max Kruse, nå med Nürburgring-instruktør Andreas Gülden bak rattet.

Schjærin beholdt andreplassen helt til det begynte å regne igjen, og Atle Gulbrandsen tok over med nye regndekk. Mye regn preget de siste rundene, men rekkefølgen forble den samme. Dermed vant Max Kruse Racing foran Møller Bil Motorsport, og med Max Kruse Racing sin andrebil med Jasmin Preisig og Loris Prattes på tredjeplass.

-Vi er godt fornøyd med nok en andreplass. Det var svært vanskelige forhold på lørdag, men både førere og mekanikere holdt hodet kaldt. Leuchter og Gülden er tøffe konkurrenter, men vi håper å kunne utfordre dem om seier i et av de tre siste løpene i år, sier teamsjef Marius Misfjord.