Nyheter

 • Klare for sin niende sesong
  Klare for sin niende sesong 15.12.2015
  Møller Bil Motorsport fortsetter i det tyske langdistansemesterskapet VLN også i 2016, og er dermed klare for sin niende sesong i mesterskapet som avholder alle sine løp på Nürburgring Nordschleife. Det norske racingteamet fortsetter med samme bil og førere som i årets sesong
 • Avsluttet sesongen med seier
  Avsluttet sesongen med seier 02.11.2015
  Møller Bil Motorsport avsluttet en fantastisk sesong i årets tyske langdistansemesterskap VLN på Nürburgring Nordschleife med seier.
 • VLN-finale til helgen
  VLN-finale til helgen 26.10.2015
  Lørdag er det klart for årets siste VLN-løp på Nürburgring Nordschleife, og Møller Bil Motorsport håper å avslutte sesongen med stil.
 • Brøt fra ledelse
  Brøt fra ledelse 19.10.2015
  Møller Bil Motorsport var på vei mot seier i lørdagens VLN-løp på Nürburgring, da det norske Audi-teamet måtte bryte med en ødelagt girkasse. (Foto: Pål Henning Berg)
 • Forberedt på regn
  Forberedt på regn 12.10.2015
  Møller Bil Motorsport skal lørdag kjøre årets nest siste VLN-løp på Nürburgring Nordschleife, og værmeldingen spår regnvær.
 • Ny andreplass til Møller Bil Motorsport
  Ny andreplass til Møller Bil Motorsport 05.10.2015
  Møller Bil Motorsport ble nummer to i klassen for biler med toliters turbomotorer under lørdagens runde av det tyske VLN-mesterskapet på Nürburgring.
 • Klar for ny innsats
  Klar for ny innsats 30.09.2015
  Lørdag skal Møller Bil Motorsport igjen i aksjon på den 25 kilometer lange Nürburgring Nordschleife, når årets åttende runde i det tyske VLN-mesterskapet kjøres.
 • Andreplass til Møller Bil Motorsport
  Andreplass til Møller Bil Motorsport 08.09.2015
  Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold fikk selskap av Nürburgring-debutant Anders Gram Lindstad da Møller Bil Motorsport kjørte inn til en andreplass i lørdagens runde av det tyske VLN-mesterskapet.
 • Møller Bil Motorsport med ny sjåfør
  Møller Bil Motorsport med ny sjåfør 01.09.2015
  Møller Bil Motorsport stiller til start med en helt ny sjåfør i lørdagens 6-timersløp på Nürburgring Nordschleife. Anders Gram Lindstad, som til daglig jobber i Møller Bil og har vært mekaniker for racingteamet i mange år, får sin debut i VLN-mesterskapet.
 • Brøt på siste runde
  Brøt på siste runde 24.08.2015
  Møller Bil Motorsport startet høstsesongen i det tyske VLN-mesterskapet med å kjempe om seieren helt frem til den aller siste runden. Men da det gjenstod bare få minutter ble det en kollisjon med en annen bil, og det norske racingteamet måtte bryte.
 1 2 3 4