Nyheter

 • Ny andreplass til Møller Bil Motorsport
  Ny andreplass til Møller Bil Motorsport 05.10.2015
  Møller Bil Motorsport ble nummer to i klassen for biler med toliters turbomotorer under lørdagens runde av det tyske VLN-mesterskapet på Nürburgring.
 • Klar for ny innsats
  Klar for ny innsats 30.09.2015
  Lørdag skal Møller Bil Motorsport igjen i aksjon på den 25 kilometer lange Nürburgring Nordschleife, når årets åttende runde i det tyske VLN-mesterskapet kjøres.
 • Andreplass til Møller Bil Motorsport
  Andreplass til Møller Bil Motorsport 08.09.2015
  Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold fikk selskap av Nürburgring-debutant Anders Gram Lindstad da Møller Bil Motorsport kjørte inn til en andreplass i lørdagens runde av det tyske VLN-mesterskapet.
 • Møller Bil Motorsport med ny sjåfør
  Møller Bil Motorsport med ny sjåfør 01.09.2015
  Møller Bil Motorsport stiller til start med en helt ny sjåfør i lørdagens 6-timersløp på Nürburgring Nordschleife. Anders Gram Lindstad, som til daglig jobber i Møller Bil og har vært mekaniker for racingteamet i mange år, får sin debut i VLN-mesterskapet.
 • Brøt på siste runde
  Brøt på siste runde 24.08.2015
  Møller Bil Motorsport startet høstsesongen i det tyske VLN-mesterskapet med å kjempe om seieren helt frem til den aller siste runden. Men da det gjenstod bare få minutter ble det en kollisjon med en annen bil, og det norske racingteamet måtte bryte.
 • Klare for høstsesongen
  Klare for høstsesongen 10.08.2015
  Møller Bil Motorsport skal i høst kjøre fem løp på under tre måneder, og håper å fortsette suksessen fra i vår. Foto: Pål Henning Berg
 • Knuste konkurrentene
  Knuste konkurrentene 27.04.2015
  Møller Bil Motorsport med sjåførene Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold kjørte inn til en overlegen seier i dagens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife. (Foto: Pål Henning Berg)
 • Sesongstart for Møller Bil Motorsport
  Sesongstart for Møller Bil Motorsport 23.04.2015
  Lørdag den 25. april starter Møller Bil Motorsport årets sesong i VLN-mesterskapet på Nürbugring Nordschleife i Tyskland. (Foto: Ola Sundberg/Soundhill Foto)
 • God sesongoppladning for Møller Bil Motorsport
  God sesongoppladning for Møller Bil Motorsport 17.03.2015
  Møller Bil Motorsport gjennomførte i helgen årets første test på Nürburgring i Tyskland, og er optimister før sesongstarten i april. Foto: Ola Sundberg/Soundhill Foto
 • Møller Bil Motorsport er klare for 2015
  Møller Bil Motorsport er klare for 2015 16.12.2014
  Møller Bil Motorsport gjennomførte i 2014 sin beste sesong noensinne i det tyske langdistansemesterskapet VLN, og er klare for sin åttende sesong på Nürburgring Nordschleife. (Foto: Pål Henning Berg)
 1 2 3 4